Tirsdag d. 3. marts 2020, kl. 19:30

Gamle mestre, glemte mestre og nye navne.

Orgelkoncert i Ansgars Kirken tirsdag d. 3. marts kl. 19.30

Den unge danske organist Anna Ring spiller et bredt program af kendte og ukendte orgelværker. Musik af bl.a. Bach og Bingham.

Anna Ring er uddannet organist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har i den seneste tid været konstitueret 2. organist ved Aarhus Domkirke.

Anna studerede først orgel hos Mikael Ustrup, organist ved Mariager Kirke. Som 18-årig blev hun optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og studerede i en årrække hos professor Bine Bryndorf og Hans Ole Thers. Hun færdiggjorde organiststudiet på Det Jyske Musikkonservatorium i 2019 hos professor Ulrik Spang-Hanssen og Lars Nørremark.

Der er fri entré til koncerten og efter denne bydes der på et glas vin i våbenhuset, med mulighed for at hilse på aftenens solist.

Sted Vesterbro 1, 9000 Hasseris