Søndag d. 4. oktober 2020, Kl. 09:00 til kl. 09:45

Velkommen til morgengudstjeneste i Ansgars Kirken!

Velkommen til gudstjeneste i Ansgars Kirken.

Vi tænker tit: Hvis jeg er en god kristen og overholder Guds bud, så er jeg tæt på Jesus. Hvis jeg glemmer Gud en dag eller ikke gør det, Gud vil, så er jeg langt fra ham, og han vil sikkert heller ikke have mere med mig at gøre.

Mon Gud er sådan, eller er det bare noget, vi forestiller os? Det skal vi høre mere om på søndag.

Ved gudstjenesten kl. 9.00 kan man bare møde op. Det er en lidt kortere gudstjeneste med prædiken, dåb og altergang.

Ved gudstjenesten kl. 10.30 er det nødvendig med tilmelding. Det kan gøres her https://forms.churchdesk.com/f/-V99HLSR42

Vi arbejder hele tiden på at det skal være trygt at komme til gudstjeneste. Derfor skal vi holde afstand og spritte af og vi synger kun fra vores pladser på bænkene.

Hvis du er syg eller forhindret i at komme til gudstjeneste kan du se gudstjenesten kl. 10.30 på kirkens Facebookside.

Gudstjeneste /Anders Jensen
Sognepræst