Søndag d. 14. marts 2021, Kl. 09:00 til kl. 09:30

Velkommen til gudstjeneste i Ansgars Kirken. Ved denne gudstjeneste vil der være en kort andagt og nadverfejring.

Søndagen tema er: Vi er midt i fasten – prøvelsernes tid. Cornatiden er en ørkenvandring. I ørkenen på Jesu tid og under ørkenvandringen i GT var det også prøvelsernes tid. Men prøvelsen og ydmygelsen tjener til at mode vores tro og karakter. Løftet er: ”Selv vidste Jesus, hvad han ville gøre”.

Under normale omstændigheder ville vi have sendt folk på gaden denne søndag for at samle ind i forbindelse med Folkekirkens Nødhjælps Landsindsamling. I år foregår indsamlingen digitalt - giv dit bidrag her eller start din egen indsamling

TAK for dit bidrag.

På grund af begrænsningen i det antal vi må være ved en gudstjeneste, er det desværre nødvendigt med tilmelding til alle vores gudstjenester. Det gøres via et link på forsiden af hjemmesiden her eller kontakt kirkekontoret på 98 12 32 66.

Gudstjeneste med nadver