Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor og kirkens kor

JUN
18

Sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor og kirkens kor


Dato Lørdag d. 18. juni 2022, kl. 16:00
Sted Ansgars Kirken, Vesterbro 1A, 9000 Aalborg
Sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor og kirkens kor

Velkommen til en dejlig og efterhånden traditionsrig sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor og kirkens egne kor, lørdag den 18. juni kl. 16.00.

Ansgars Kirken inviterer til en sommerkoncert, hvor mere end 60 skønne unge sangere sætter hinanden stævne. Det er Ansgars Kirkens Kor, som tæller både Spirekor, Børnekor og Ungdomskor, og Thisted Kirkes Drenge- & Mandskor som synger både hver for sig og sammen. Der bliver også lejlighed til en fællessalme med vores publikum. Sommer og glæde vil præge programmet, der vil indeholde glimt af den sæson, vi nu runder af, hvor korene i Ansgars Kirken blandt andet har medvirket ved en opførelse af Fynsk Forår i Skagen Kirke og ved koncert i Musikkens Hus sammen med Sigurd og Det magiske orgel. Koret fra Thisted lægger an til en sommer med koncertturné i Canada med koncerter i Montreal, Ottawa og Toronto. På vejen til Canada når koret lige at give koncert i Hallgrimskirken, Island. Så det er et toptunet kor Ansgars Kirken får på besøg. 

Ansgars Kirkens Spirekor og Ansgars Kirkens Børne- & Ungdomskor er en stor del af kirkens musikliv og medvirker jævnligt til stor glæde for menigheden. Korarbejdet i Ansgars Kirken blev grundlagt af organist Erling D. Bjerno i 1972, korene ledes nu siden 2018 af Annette Bo Nielsen. Også ved denne koncert, vil der fremføres et stykke komponeret af korets grundlægger.

Thisted Kirkes Drenge-Mandskor er et af Danmarks bedste drenge-mandskor med et fornemt internationalt ry og stor tilknytning til Aalborg i kraft at deres store samarbejde med Aalborg Symfoniorkester; Thisted Kirkes Drenge-Mandskor har eksisteret siden 1982. Korets leder siden 2015 er organist og kantor Niels Granvig. På grund af korets store kulturelle og musikalske betydning for Thisted og for det målrettede arbejde med drengene modtog koret og Niels Granvig i 2018 Thisted kommunes kulturpris. Koret medvirker ved alle gudstjenester i Thisted Kirke og giver desuden masser af koncerter både på hjemmebane og rundt i det ganske land. 

De to kirkers kor forenes i en smuk sats af John Rutter samt en storslået sats af Jesper Madsen, ”Se nu stiger solen”.  Korene ledsages af organist Svend Ole Kombak, Thisted Kirke. Alle fællesværker ved koncerten dirigeres af Niels Granvig.

Der er gratis adgang til koncerten så husk at invitere alle du kender. Vi garanterer smil på læben og glæde i sjælen.