Send sikkert med sikker formular

Sikker formular  er den e-mail løsning, som du skal anvende, såfremt du som borger ønsker at kommunikere med kirkekontoret i Ansgars Sogn, en af vores præster eller menighedsrådet om personfølsomme oplysninger (eksempelvis e-mails som indeholder cpr.nr.). Sådan gør du:

  • Du logger ind på den sikre formular ved at bruge dit NemID. Når du er logget ind, kan du se dit navn og fødselsdato øverst på siden.
  • I emnefeltet kan du fortælle modtageren, hvad din besked drejer sig om.
  • I tekstfeltet skriver du din besked. Vær opmærksom på, at teksten maksimalt kan fylde 2500 tegn. Hvis du har brug for at skrive mere end det, kan du vedhæfte din tekst nederst på siden i feltet ”vedhæftede filer”. Her kan du også vedhæfte flere filer, hvis du har behov for det.
  • Skriv også gerne dit telefonnummer, så modtageren lettere kan komme i kontakt med dig.
  • Når du har udfyldt alle de oplysninger, du har behov for, kan du klikke på det blå felt i nederste højre hjørne. Her får du teksten til gennemsyn før afsendelse. Hvis du har behov for at ændre noget, kan du klikke på det grå felt ”tilbage”.
  • Til sidst sender du din besked ved at klikke på det blå felt ”send”. Efter at beskeden er sendt er det muligt at printe den besked ud man har sendt.

Send sikker formular til kirkekontoret Ansgars Sogn, Aalborg - klik her

Send sikker formular til menighedsrådet Ansgars Sogn, Aalborg - klik her

Send sikker formular til sognepræst Anders Jensen - klik her

Send sikker formular til sognepræst Uffe Kronborg - klik her